Kenan Yaşar gençlerle buluştu

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi, gençleri Kültür, Sanat, Edebiyat ve Spor’da iz bırakan simalarla buluşturmaya devam ediyor.

31 Mart 2017 Cuma 15:17
Kenan Yaşar gençlerle buluştu

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi, gençleri Kültür, Sanat, Edebiyat ve Spor’da iz bırakan simalarla buluşturmaya devam ediyor.



Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen “Tanınmış Sima Ziyaretleri” kapsamında bu hafta da Çorum’un tanınmış simalarından şair, avukat ve fikir adamı Kenan Yaşar Gençlik Merkezinin konuğu oldu.


Program kapsamında Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, Gençlik Liderleri ve üye gençlerle birlikte Kenan Yaşar’ın tecrübelerini aktardığı programda hazır bulundu.


Gençlik Merkezinde sıcak bir ortamda geçen sohbette, Avukat Kenan Yaşar, şairlik ve avukatlık hayatına nasıl başladığını anlatarak 46. sayısına ulaşan “Aşkın e-Hali Dergisi” ve kendisinin yazmış olduğu “Mor Hırkalı Aşk” şiir kitabı üzerinden devam eden sohbette; edebiyata, sanata, şairliğe ve hayata dair gençlere ufuk açıcı bilgiler verdi. Kenan Yaşar, gençlik merkezine “Aşkın e-Hali Dergisi’nin” 2015 ve 2016 yıllarına ait sayılarını, “Söz Ağrısı”, “Marasanta”, “Öyküncü Öykü” ve “Mor Hırkalı Aşk” şiir kitapları’nı hediye ederek yazdığı Mor Hırkalı Aşk kitabından okuduğu şiirle programa son verildi.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ve yerelde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen, gençlerin geleceğe dair motivasyonlarını arttırmak amacıyla sürdürülen ‘Tanınmış Sima Ziyaretleri’ kapsamında düzenlenen programların devam edeceğini bildiren Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı bütün gençleri Gençlik Merkezine davet etti.

Son Güncelleme: 28.07.2018 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.