Kent Konseyi'nden anlamlı piknik

Çorum Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Sevgi Evleri, koruyucu aileliği teşvik için Sıklık Tabiat Parkı'nda anlamlı bir piknik düzenledi.

29 Mayıs 2015 Cuma 17:20
 Kent Konseyi'nden anlamlı piknik


Çorum Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Sevgi Evleri, koruyucu aileliği teşvik için Sıklık Tabiat Parkı'nda anlamlı bir piknik düzenledi.


Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Sevgi evlerinde kalan çocukların sıcak bir aile ortamında eğlenmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül'ün eşi Halime Gül, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ile Sevgi Evleri Müdiresi Zeliha Uzun da gençlerin eğlencesine ortak oldu.


Sevgi evlerinde kalan gençlerin manevi anne olarak kabul ettikleri Hatice Külcü, gençlerle bol bol sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.


Devletin koruyucu aile olmak isteyenlere büyük destek verdiğini, gençlerin de bu şekilde bir aile ortamında yetiştiğine dikkat çeken Hatice Külcü, "Sevgi evlerinde kalan evlatlarımızın bütün ihtiyaçları eksiksiz karşılanıyor. Ama ne yaparsanız yapın bir aile ortamı oluşturamıyorsunuz. Bu gençlere sahip çıkalım. Koruyucu aile olarak onların sıcak bir ortamda yetişmesine katkıda bulunalım." diye konuştu.


Piknikte sevgi evlerinde kalan gençler gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdi.



Son Güncelleme: 29.05.2015 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165