Kent Meydanı'na bir adım daha

İl Genel Meclisi binası yıkılıyor

20 Temmuz 2017 Perşembe 17:59
Kent Meydanı'na bir adım daha

Çorum Belediyesi Kent Meydanı Projesi’ne bir adım daha yaklaştı.


Bugün öğleden sonra düzenlenen törenle Gazi Caddesi üzerindeki İl Genel Meclisi binasının yıkımı başlatıldı.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, “Kent Meydanı projemizde önemli bir adımı daha gerçekleştiriyor, İl Genel Meclis Binamızı yıkıyoruz.

Kent meydanı projemizde zorlu bir süreçten geçtik. 5. yılın sonunda artık “adım adım meydana” yürüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yıkım törenine Vali Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra il protokolü ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Bilindiği üzere Kent Meydanı Projesi kapsamında geçtiğimiz yıl Tekel Binası yıkılmış, hemen arkasında çok katlı otopark inşaatı başlatılmıştı. Bu yıl da prosedürlerin tamamlanmasının ardından İl Genel Meclisi binasının yıkımı gerçekleşiyor.

Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde inşaatı devam eden birinci basamak sağlık kompleksi tamamlandığında Gazi Caddesi üzerindeki Sağlık Müdürlüğü taşınacak, mevcut bina bina yıkılarak Kent Meydanı’na dahil edilecek.




Son Güncelleme: 20.07.2017 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165