Kick boks camiasını ağırladılar

Sungurlu Belediyesi, Türkiye Kick Boks camiasını iftar yemeğinde ağırladı.

15 Haziran 2017 Perşembe 08:29
Kick boks camiasını ağırladılar

Sungurlu Belediyesi, Türkiye Kick Boks camiasını iftar yemeğinde ağırladı. 

Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, "Camiamızı böyle bir güzel iftar yemeğinde ağırlayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e teşekkürlerimi sunarak, Federasyonların görevlerinin yalnız sportif başarı kazanmaktan ibaret olmadığını aynı zamanda ülkemizin birliği dirliği için tanışma kaynaşma beraber olmaktan, aile olmaktan bahsederek, çok çalışarak daha büyük başarılar kazanılacağını sözlerine ekledi.



Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'de, Kick Boks camiasını Sungurlu'da ağırlamaktan çok memnun olduklarını ve her zaman Sungurlu Belediyesi olarak spor ve sporcu gereken desteği önemi verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.
Sungurlu'da yapılacak her türlü sportif organizasyonlara gereken desteğe hazır olduklarını ifade eden Başkan Şahiner, yakın bir zaman da Sungurlu'muza Kick Boks Federasyonu tarafından büyük bir organizasyon verilmesini bekliyoruz dedi.



Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Garnizon Komutanı Osman Polat, Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Yılmaz, Bahri Sezen, As Başkan Kick Boks Çorum Temsilcisi Aydın Fırat, Milli ve Ulusal Hakemler Rıza Kayar, Gamze Deryahanoğlu, Hakem Tunahan Kayar, antröner Fatih Dumlupınar, milli sporcuların yanı sıra çok sayıda Sungurlulu oda başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

İHA


Son Güncelleme: 15.06.2017 08:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165