“Kılıçdaroğlu FETÖ’ye hizmete devam ediyor”

İpekyolu Derneği Adına Av. Yakup Alar, Türkiye’de 15 Temmuz hain FETÖ darbesinin ardından tüm ülkenin darbeye karşı tek vücut olurken ana muhalefet liderinin eylem ve söylemlerini endişe verici olduğunu gördüklerini ifade etti.

22 Haziran 2017 Perşembe 16:11
 “Kılıçdaroğlu FETÖ’ye hizmete devam ediyor”


İpekyolu Derneği adına açıklama yapan Av. Yakup Alar,
Türkiye’de  15 Temmuz hain FETÖ darbesinin ardından tüm ülkenin darbeye karşı tek vücut olurken  ana muhalefet liderinin eylem ve söylemlerini endişe verici olduğunu gördüklerini ifade etti.


Alar, açıklamasında “CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin aldığı ceza sebebi ile Ankara dan başlattığı “Adalet yürüyüşü”nü sürdürürken dün yürüyüşünün 7. Gününde “maltepede sonlandırmayacağı” diyerek hedefinin çok daha büyük olduğunu ve HDP başkanı Selahattin demirtaşın yatmış olduğu Edirne cezaevine kadar yürüyeceği müjdesini vermektedir. CHP genel başkanının başlatmış olduğu adalet yürüyüşü  ve söylemleri ülkenin kaosa sürüklenmesi ve 2. bir gezi olaylarını çıkarma için yapılan  bir eylem olduğunu düşünüyor ve bu durumu çok tehlikeli buluyor,sağduyulu olmaya çağırıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Ana muhalefetin milli ve yerli olmasını istediklerini belirten Alar, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi; 
“Biz Türkiye de  Ana muhalefet partisi ve liderinin yerli ve milli olmasını istiyoruz. Üst aklın ve onun  taşeronu olan fetönün  emriyle hareket etmesi  ve kamuoyuna bu görüntüyü vermesi  parti tabanına büyük bir haksızlık yapıldığını ve ülkeye de büyük bir zarar verdiğini düşünmekteyiz.  Bu adalet yürüyüşü Ankara- İstanbul adalet yürüyüşü değil fetöye destek vermek için ve hizmetlerinin devam ettiğini bildiren pensilvanyaya verilen selamdır, fetö sanıklarına moraldir, destek yürüyüşüdür. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun  fetöcülerin kumpasıyla mağdur olan fetözede Ergenekon sanıkları ve  15 temmuz darbesine katılan ve köprüde milletin üzerine mermi yağdıran darbecilerin yakınlarıyla  bir arada  adalet yürüyüşünü yapmalarını sağlayan gücün üst akıl ve onun taşeronu olan  fetö olduğunu düşünüyoruz.

17/25 Aralık operasyonlarından sonra FETÖ'ye destek çıkan ve FETÖ'ye yapılan operasyonları hep eleştiren ve FETÖ'ye mensup kişi ve kuruluşları her fırsatta destekleyen, yanında olan bir ana muhalefet lideri 15 temmuz darbesinden sonra bile aynı  çizgisini devam ettirmesini  ve FETÖ'ye  hizmete devam etmesini üzüntüyle karşılamaktayız. Yürüdüğü yol adalet için Ankara- İstanbul yolu değil  “Ankara- pensilvanya “yoludur.

Türkiyenin  FETÖ ve PKK'nın emrinde olan bir  ana muhalefet partisine değil, yerli ve milli olan  ana muhalefet partisine ihtiyacı bulunmaktadır. Bu ülkede yaşayan insanların bir araya geldiği ve  oluşturduğu Sivil toplum kuruluşu olarak CHP ve liderinin darbeye, darbecilere ve terör örgütlerine karşı ilkeli davranmasını, referandumdan sonra dağılan hayır cephesini kendi etrafında toplamak ve kurultay hesabı yapmak adına ülkeyi kaosa sürüklememesini bekliyoruz.”


Son Güncelleme: 22.06.2017 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.