Kırım Türkleri’nden Şahiner’e ziyaret

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sungurlu Şubesi Başkanı ve dernek üyeleri Sungurlu...

05 Ağustos 2015 Çarşamba 13:11
 Kırım Türkleri’nden Şahiner’e ziyaret


Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sungurlu Şubesi Başkanı ve dernek üyeleri Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sungurlu Şubesi Başkanı Başkanı Adil Uzar ve yönetim kurulu üyeleri Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti. Ziyarette dernek hakkında bilgiler veren Başkan Uzar, dernek olarak, Sungurlu’da Kırım kültürünü, örf, adet ve geleneklerini yaşatmak için çalıştıklarını belirterek, bu bağlamda kendilerine destek olan Başkan Şahiner’e teşekkür ettiler.

Başkan Şahiner’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırım kültürünü yakından takip ettiğini, bu kültürün gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini dile getirerek, Kırım Türkleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Adil Uzar ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.




İHA 

Son Güncelleme: 05.08.2015 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.