Kırklareli basınını bilgilendirdiler

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurul Üyeleri ve Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri M. Nuri Kolaylı...

30 Ağustos 2014 Cumartesi 14:32
 Kırklareli basınını bilgilendirdiler


Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurul Üyeleri ve Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri M. Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.


Gazeteciler Cemiyeti’nin Belediye Dükkanları’nda yer alan ofisinde gerçekleşen ziyarette Cemiyet Başkanı Selim Tiran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kırklareli’nden basın mensupları katıldı.


CEMİYET’TE BİLGİ PAYLAŞIMI


Gazetecilik mesleğinde Türkiye’nin en üst kuruluşu olan ve 7 bölgedeki gazeteciler federasyonlarının yanı sıra Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu’nun bir araya gelmesiyle oluşturulan Gazeteciler Konfederasyonu’nun Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.


Ziyarette BİK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan ile Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Şevket ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen’in iştirak ettiği ziyarette Edirne Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Sarılarlı ve Edirne’den basın mensupları da yer aldı.


MESLEKİ SORUNLAR ELE ALINDI


Mesleki sorunların masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Nuri Kolaylı ve beraberindekiler son çıkan BİK mevzuatı, değişen hükümler ve yönetmeliklerin yanı sıra Gazeteciler Konfederasyonu’nun çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Cengiz Uçar’ın rehberliğinde sırasıyla Önadım Gazetesi, Kırklar Gazetesi, Yeşilyurt Gazetesi ve Alternatif Gazetesini bizzat ziyaret ettiler.


Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Kolaylı, BİK Genel Kurul Üyeleri Şevket Erzen ve Mustafa Arslan’la birlikte gazetecilerin merak ettikleri konular hakkındaki soruları da cevapladılar.


Basın İlan Kurumu’nun gazeteler ve meslek mensupları için neler yaptığı konusunda bilgiler veren BİK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan kendilerini oyları ile bu göreve seçen gazete sahiplerine hesap vermeye geldiklerini söyledi. Mustafa Arslan, BİK mevzuatı ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmelerin ardından gazetecilerin resmi ilan ve reklam uygulamalarına ilişkin sorularını da yanıtladı.




Son Güncelleme: 30.08.2014 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.