Kısa Film Yarışması İl finali sonuçlandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesinin birlikte düzenlediği “Namaz Konulu Kısa Film Yarışması İl Finali” Turgut Özal Konferans Salonu’nda yapıldı.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 18:51
Kısa Film Yarışması İl finali sonuçlandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesinin birlikte düzenlediği “Namaz Konulu Kısa Film Yarışması İl Finali” Turgut Özal Konferans Salonu’nda yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, AK Parti il Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu,  İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi Başkanı Mustafa Tuzcu ve çok sayıda davetli katıldı.

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti sonrasında İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi Başkanı Mustafa Tuzcu bir konuşma yaparak: “İlim Yayma Cemiyetinin hedefi inançlı gençler yetiştirmektir. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile gençlerimizin  manevi değerlerimizi öne çıkarması, heyecanını ve namaza olan ilgisini artırması için bu yarışmayı düzenledik.” dedi.


İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük konuşmasında: “Özelikle son bir aydır Belediyemizle sivil toplum kuruluşlarımız yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sanatla yoğrulmuş medeniyetimizi, kültürümüzü yaşatma gayreti içindeyiz. Bu çalışma için İlim yayma Cemiyetimi yönetimine, birbirinden değerli jüri üyelerine teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde daha mutlu yarınlar için hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.” Dedi.


Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, TV19 Genel Yayın Yönetmeni Murat Erdoğan, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Osman Şimşek’ten oluşan jüri üyeleri daha önce il finaline kalmış olan eserleri senaryo, çekim, kurgu  ve oyuncu kriterlerine göre değerlendirildi.


Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulu Kız İlahi Korosunun ilahiler seslendirdiği programın sonunda Namaz Konulu Kısa Film Yarışması İl Finali şu şekilde açıklandı:


1.Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi – Rütbesiz Makam


2.Buharaevler Kız Anadolu İmam hatip Lisesi – Vakti Namaz


3. Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi – Cevap Ver


4. Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi – Hayali Hediye


5. Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi – İlahi Aşk


Son Güncelleme: 17.05.2017 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.