Kitap dostları final yaptı

Çorum Belediyesi tarafından öğrenciler arasında kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla oluşturulan kitap okuma grupları finali gerçekleştirildi.

04 Mayıs 2017 Perşembe 14:35
 Kitap dostları final yaptı


Çorum Belediyesi tarafından öğrenciler arasında kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla oluşturulan kitap okuma grupları finali gerçekleştirildi.


Bugün saat 10.00’da Anitta Otel’de yapılan finalde Prof. Dr. İdris Şahin, öğrencilere yönelik “Hayat Bilgisi ve İrfan Eğitimi” konulu bir ders verdi. 

Çorum Belediyesi olarak Çorum halkının ihtiyacı olan tüm konularda çalışmalarının olduğunu belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kitap okuma gruplarının oluşturulması, bunların takibi, gruplara kitap temini ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Gençlere yönelik yapılan çalışmaları çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Külcü, “Şehrimize 2009 yılından beri sayısız eser kazandırdık. Ama eğitim faaliyetlerimiz, eğitim alanındaki çalışmalarımız, bu alandaki eserlerimizi bizim için her zaman ayrı bir öneme sahip oldu. Eğitime yönelik hizmetlerimizi gün geçtikçe de artırıyoruz. Kitap okuma gruplarımızın final programını 1000’in üzerindeki kitap dostu öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirdik. 178 okuma grubundaki 1.995 gencimize harcadığımız zaman ve emek mümbit bir toprağa atılan tohum gibi… Ülkemizin 2023 yılı hedeflerini bizim neslimiz; 2053 ve 2071 hedeflerini de gençlerimiz gerçekleştirecek.” dedi.

Külcü, Çorum’u okuyan bir şehir haline getirme gayreti içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi. 


Son Güncelleme: 04.05.2017 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.