Kızılay bronz madalya verdi

Sungurlu’da belirli aralıklarla gönüllü ve düzenli olarak kan veren emekli Hakkı Vargeloğlu ve Mehmet Kırmızıoğlu isimli vatandaşlar...

21 Kasım 2013 Perşembe 15:01
 Kızılay bronz madalya verdi


Sungurlu’da belirli aralıklarla gönüllü ve düzenli olarak kan veren emekli Hakkı Vargeloğlu ve Mehmet Kırmızıoğlu isimli vatandaşlar yaptıkları bağışlar sebebiyle Kızılay Sungurlu Şubesi tarafından bronz madalya ile ödüllendirildi. 

Sungurlu’da gönüllü ve düzenli olarak kan veren Hakkı Vargeloğlu ve Kızılay Sungurlu Şubesinde belirli aralıklarla düzenli bir şekilde kan bağışı yapan vatandaşların ödüllendirilmesiyle ilgili sade bir tören düzenlendi. Kan bağışı yapan emekli öğretmen Hakkı Vargeloğlu ve Mehmet Kırmızıoğlu isimli vatandaşlar, “Verdiğimiz kanla vatandaşların hayatının kurtulmasına katkı sağlamak bizi ayrıca mutlu ediyor. Herkesin gelecekte kana ihtiyacı olabilir. Bu sebeple belirli aralıklarla vatandaşlarımızın kan vermesinden yanayız. Son derece onurlu bir hediye aldığımızın da farkındayız” dedi.

Türk Kızılay’ı Sungurlu Şube Başkanı Elvan Küçükevcilioğlu ise kan vermenin alışkanlık haline gelmesi gerektiğini, kan verme konusunda daha bilinçli bir neslin büyüdüğünü söyledi.







(İHA)

Son Güncelleme: 21.11.2013 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.