Kızılay’ın çağrısına kayıtsız kalmadılar

Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

18 Ocak 2017 Çarşamba 15:47
Kızılay’ın çağrısına kayıtsız kalmadılar

Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları, Kızılay’a kan bağışında bulundu.


Kızılay Kan İstasyonu ekibi Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü misafirhane binasına kurdukları seyyar kan istasyonu merkezinde Müdürlük çalışanlarından kan bağışı kabul etti. Çorum Kızılay Kan Merkezi’nden gelen sağlık ekibi tarafından toplanan kan bağışına çalışanlar yoğun ilgi gösterdi.


İl Müdürü E. Elfaz Ermiş yaptığı açıklamada; “Kızılay’ın kan stokların azalma olduğu haberinin duyulmasıyla tüm yurtta olduğu gibi kurum olarak bizlerde hemen harekete geçerek personelimizin de talebi ile her yıl düzenli bir şekilde yılda iki kez yaptığımız kan bağışı kampanyamızı hemen yapma kararı aldık. Kızılayın çağrısıyla bir kez daha anladık ki “kan acil değil sürekli ihtiyaçtır”. Milletimizin 15 Temmuz’ da olduğu gibi hep birlikte Kızılay’ın kampanyasına destek olmasını, zor günlerde ülkesine ve devletine sahip çıkacağının bir işareti olarak görüyorum. Kampanyaya destek olan tüm halkımıza ve bu gün burada ki kampanyamıza yoğun ilgi gösteren tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2017 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.