Köse'den ÇESOB'a ziyaret

CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ÇESOB)’u ziyaret etti.

21 Şubat 2016 Pazar 14:35
Köse'den ÇESOB'a ziyaret


CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ÇESOB)’u ziyaret etti.

Ziyarette ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’la bir süre görüşen Milletvekili Köse, seçimlerden sonra Çorum’un en büyük sivil toplum kuruluşu olan ÇESOB’u ziyaret etmenin kendisi için bir onur olduğunu ifade etti.

Birlik yöneticileri ile hem Çorum’un hem de esnaf ve sanatkarların sorunları ile alakalı karşılıklı fikir alış verişinde bulunmaya bundan önceki gibi devam edeceğinin altını çizen Tufan Köse, esnaf önderlerinin görüşlerinin siyasetçiler için çok oldukça önemli olduğunu kaydetti.

Bu görüşlerin siyasetçiler tarafından TBMM’de dile getirilmesinin önemine değinen Milletvekili Köse, ayrıca Türkiye’nin içinde bulunduğu terör ağırlıklı gündemden biran önce kurtulmasını beklediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise Milletvekili Tufan Köse’ye ÇESOB olarak yaptıkları her çalışmada yanlarında olduğu için teşekkür etti. Kılıç, esnaf ve sanatkarların sıkıntı ve sorunlarının yetkili merciler önünde siyasiler tarafından dile getirilerek bu sıkıntıların çözülmesinin siyasetçilerin kendilerine sağlayacağı en büyük katkı olacağını söyledi.

Ziyarette ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Yönetim Kurulu üyeleri Necmettin Uzun, Ömer Latif Akdağ ve Osman Aşutoğlu ile ÇESOB Genel Sekreteri Yakup Aslan da hazır bulundu.



Son Güncelleme: 21.02.2016 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.