‘Köylerdeki gözümüz, kulağımız, elimizsiniz’

Merkez İlçe Köyleri İstişare Toplantısı Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda Vali Necmeddin Kılıç Başkanlığında yapıldı.

29 Mart 2017 Çarşamba 21:27
‘Köylerdeki gözümüz, kulağımız, elimizsiniz’

Merkez İlçe Köyleri İstişare Toplantısı Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda Vali Necmeddin Kılıç Başkanlığında yapıldı.



İstişare toplantısına Vali Kılıç ile birlikte Vali Yardımcısı Adem Saçan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, DSİ 54. Şube Müdürü Murat Şerbetçi ve Merkez İlçe Köy Muhtarları katıldı.


Toplantının açılışında konuşan Vali Necmeddin Kılıç, tüm muhtarlardan yazılı olarak alınan talep ve isteklerin tek tek değerlendirileceğini, ilgili kurumlarla birlikte gereğinin yapılacağını söyledi.



Vali Kılıç, “İki günü bir güne eşit olan ziyandadır. Sürekli gayret edip mevcuttan daha ileriye gitmemiz lazım. İnsanlar bizden hizmet bekliyor. Gücümüz neye yetiyorsa gündüz oturmadan, gece uyumadan hizmet etmek lazım. Muhtarlarımız bizim köylerdeki gözümüz, kulağımız, elimizdir. Çalışmalarımızı muhtarlarımızla yapacağız.

Çalışmalarımızdan verim almak için siz muhtarlarımızın her zaman görüşlerini alacağız. Bu sene asfaltsız, kanalizasyonsuz, içme suyu olmayan köy kalmasın. Kilit parkede de %75 oranından az olmayacak şekilde çalışacağız. Havaların ısınması ile birlikte sahada sürekli çalışmaya başlayacağız. Köylerimizi daha yaşanır, daha kaliteli ve daha iyi hizmet alacak hale getirmeye çalışacağız. Her köye gelir getirici fidan dikim alanları oluşturacağız.



Köylerimize mesire alanları, çay bahçesi ve oyun bahçesi gibi hizmet alanları yapacağız. Köy okullarımızı onarıp okul bahçelerinin peyzaj çalışmalarını da yapalım diye düşünüyoruz. İnşallah bunları hep birlikte başaracağız.” dedi.




Daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak yatırım programı ve köylerin durumu hakkında bir sunum yaparak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhtarların taleplerinin tek tek yazılı olarak alındığı toplantıda muhtarlara söz verilerek talep ve görüşleri sözlü olarak da alındı.


 

Son Güncelleme: 29.03.2017 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165