'Köylerimizde çok önemli gelişmeler olacak'

Vali Necmeddin Kılıç, ilçe ziyaretleri ve muhtarlarla buluşma toplantılarının bir diğerini Mecitözü ilçesinde gerçekleştirdi.

26 Şubat 2017 Pazar 20:40
 'Köylerimizde çok önemli gelişmeler olacak'


Vali Necmeddin Kılıç, ilçe ziyaretleri ve muhtarlarla buluşma toplantılarının bir diğerini Mecitözü ilçesinde gerçekleştirdi.




Toplantıya Vali Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra İlçe Kaymakam V. Coşkun Doğan, İlçe Belediye Başkanı Ünal Yavuz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak, İl İdare Şube Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe İdare Şube Başkanları, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.




Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç; “Devlet geleneğimizin süzülüp geldiği anlayışla; kamu yönetimi ve mahalli idarelerle zaman zaman bir araya gelip, memleketimiz için yapılacak çalışmaları değerlendiriyoruz.



Bu gün burada sorunları tespit edip yapacağımız hizmetleri gözden geçireceğiz. Mecitözü kırsalındaki ihtiyaçları tespit edip onları nasıl halledeceğimizi konuşacağız. Köylerimizi daha ileriye nasıl götürürüz bunu çalışacağız. Asfaltı olmayan köy kalmayacak. Yine bu yıl ilk olarak sıcak asfalta başlıyoruz. Yine kanalizasyonu olmayan hiç bir köyümüz kalmayacak. Kilit parke de yüzde 65’in altına düşmeyecek şekilde yapılacak. Köylerimizde çok önemli gelişmeler olacak. Halkımızın yaşam kalitesini ve zenginlik durumunu yükseltmeliyiz. Tüm kaymakamlara talimat verdim. Her kaymakamlıkta düzenlenmiş televizyonu, bilgisayarı, her şeyi bulunan tefriş edilmiş bir oda hazırlatıyorum. Burada il genel meclisi üyeleri ve muhtarlarımız gelip rahatlıkla istek ve dileklerini kaymakamlarıma iletecekler. Onlar da bize iletecekler.



TÜRKİYE ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE HIZLA KALKINIYOR


Devamlı ileriye gidiyor. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olup çok çalışalım. Amerika’da Avrupa’da olan her hizmeti bizim ülkemiz daha çok hak ediyor. Ve biz el ele vererek gönül gönüle vererek bunu başaracağız. Mecitözü ilçemizin de önü açık, çok kısa zamanda hızla gelişeceğini düşünüyorum.” dedi.



İlçe Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanından brifing alarak ilçenin sorunlarını dinleyen Vali Kılıç, yapılması gereken işler konusunda ilden beraberinde giden daire müdürlerine çözüm ve yapılacak çalışmalar konusunda bazı talimat ve direktifler de bulundu.




2017 yılı hedefinde kanalizasyon, içme suyu, kilit taşı ve asfaltı olmayan köyün kalmaması için azami gayretin gösterileceğini belirten Vali Kılıç, bazı muhtarlara söz verip onları da dinleyerek her muhtarın yazılı taleplerinin alındığını her birinin değerlendirileceğini vurguladı.


Toplantının ardından ilçede birkaç esnaf ziyaretinde bulunan Vali Necmeddin Kılıç, esnaflarla sohbet ederek işlerinin hayırlı olmasını diledi. Vali Kılıç, Halk Eğitim Merkezi ve Kaymakamlığı da ziyaret edip ilçeden ayrıldı.


Son Güncelleme: 26.02.2017 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165