‘Köylerimize katkı sağlayacak projeler üretiyoruz’

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İskilip Kurusaray Köyü Pazar alanını ziyaret etti.

20 Mart 2017 Pazartesi 19:33
‘Köylerimize katkı sağlayacak projeler üretiyoruz’

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İskilip Kurusaray Köyü Pazar alanını ziyaret etti.



Ziyarete İskilip Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, İskilip İl Genel Meclis Üyeleri Sadettin Babuçcu, Üzeyir Esenkaya, Yusuf Kaya ve İskilip İlçe Teşkilatı eşlik etti.



İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaret sonrasında Kurusaray köyü ve çevre köy muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi.  Toplantıda yapılan yatırımlar ve 2017 yılında yapılması planlanan projeleri muhtarlara anlatan Kaya, “Halkımız bizi bu göreve layık gördüğü günden itibaren gecemizi gündüzümüze katarak, köylerimiz ve ilçelerimiz için en iyisini yapmanın mücadelesini veriyoruz. Bizler her alanda köylerimize katkı sağlayacak yeni projeler üreterek, köyde yaşayan vatandaşlarımıza hiç durmadan hizmet etmeye ve çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.




Son Güncelleme: 20.03.2017 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.