Kudüs mitinginde biz de varız

İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği Başkanı Abdullah Gökgöz, son yıllarda BOP projesine bağlı olarak Müslümanlara yapılan zulümlerin artarak devam ettiğini dile getirdi.

25 Temmuz 2017 Salı 22:18
Kudüs mitinginde biz de varız

İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği Başkanı Abdullah Gökgöz, son yıllarda BOP projesine bağlı olarak Müslümanlara yapılan zulümlerin artarak devam ettiğini dile getirdi.


30 Temmuz 2017 pazar günü saat: 17.00'de yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingine İSOMDER Çorum yönetimi olarak katılacaklarını ve destek vereceklerini ifade eden Gökgöz, açıklamasında şunları vurguladı:


“Asıl amacı büyük İsrail olan bu projede maalesef İslam dünyasındaki işbirlikçilerin Batıya piyonluk yapmalarından dolayı Müslüman halklarındaki gözyaşı iyice artmıştır. Ayrıca İslam dünyasını tepkisiz ve pasivize etmek istiyorlar. Bundan dolayı İslam alemi özellikle birbirine düşürülmeye çalışılıyor. Son günlerde ümmetin bu yorgunluğunu fırsat bilen siyonist teröristler Müslümanları ilk kıblegahında Kutsal Mescid-i Aksamızda türlü baskılar uygulayarak sindirme politikası gütmektedir. Müslümanların sessizliğinden istifade edip Mescid-i Aksayı almak ve büyük İsrail hedefleri için yol almaya çalışmaktadırlar. Ancak unuttukları birşey vardır ki güç kuvvet kudret sahibi yalnız Cenab-ı Allah'tır. Ümmet en zayıf dönemde bile Mescid-i Aksa'ya sahip çıkar ve terörist siyonistlere gereken dersi mutlaka verir. Geçtiğimiz hafta Milli Görüş Türkiye çapında bütün illerde protestolar başlatmış. Bu işgal ve zulme karşı en gür sesle haykırıp milletimizin Kudüs davasında tek yürek olmasını sağlamıştır.


Türkiye'deki Müslümanlarla kalmayıp Dünyada çeşitli programlar düzenleyip İslam aleminin de kıyama kalkmasına sebep olmuştur. Bu bağlamda 30 Temmuz 2017 pazar günü saat: 17.00'de yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingine İSOMDER Çorum yönetimi olarak katılacağımızı ve tam destek vereceğimizi kamuoyuna duyururuz. Şüphesiz ki Allah nurunu tamamlayacaktır.”


Son Güncelleme: 25.07.2017 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.