Kulalı seçim turunda

EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı, hafta sonu Sungurlu, Çorum ve İskilip’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

27 Ocak 2015 Salı 11:06
 Kulalı seçim turunda


EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı, hafta sonu Sungurlu, Çorum ve İskilip’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.


7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olacağı belirtilen Kulalı, Çorum’da ilk olarak ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve Kasaplar Odası Başkanı Recep Gür, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun,  Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Berberler Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Kunduracı ve Dikiciler Odası Başkanı Hasan Coşgun, Terziler Odası Başkanı Lütfü Barut, İskilip Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal ve İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top ile görüştü.


Esnafın içinden gelen biri olduğunu belirten Kulalı, dünya ve Türkiye’de nükleer enerji, Obruk Barajı ve HES’in Çorum ve bölge esnafına sağladığı katkı ve avantajları anlattı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, “Konum ve kişilik olarak sizin gibi değerli ve bilgi dolu bir insanı en iyi yerlerde görmek bize gurur verir. Özellikle de yoğun gayret ve çalışmalarınızla Obruk Barajı ve Hidroelektrik Santralini İşletme Genel Müdürlüğü’ne dönüştürüp 350 milyon liralık bu büyük yatırımı Çorum’a kazandırdığınız ve bölgenin kalkınmasına katkı sağladığınız için çok teşekkür ederiz. Allah yolunuzu açık etsin “ dedi.


Hayat Kağıt yöneticileriyle bir araya gelerek kısa bir görüşme yapan Kulalı, daha sonra akşam yemeğinde Çorum Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak ile buluştu. Kulalı’yı burada İskilip Dolması ikram edildi.


Memleketi İskilip’e geçen Nurettin Kulalı, İskilip Marangozlar Odası Başkanı Selami Koçyiğit’i ziyaret ederek İskilip sanayi esnafıyla buluştu. Başkan Koçyiğit,  Kulalı’ya ziyareti için teşekkür etti, oda ve esnafın her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirtti.


AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olması beklenen Kulalı’nın Çorum ziyaretinde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü de ziyaret ettiği öğrenildi.




Son Güncelleme: 27.01.2015 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.