Külcü'den eşiyle ilgili uyarı!

Külcü eşi Hatice Külcü adına açılan sahte sosyal medya hesabı ile ilgili uyarıda bulundu

03 Ağustos 2018 Cuma 19:04
Külcü'den eşiyle ilgili uyarı!

Eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, sosyal medya hesabı Facebook’tan bir uyarıda bulundu.

Külcü, Facebook’ta açılmış bir hesaptan eşi Hatice Külcü’ye aitmiş intibası verilerek çok sayıda insana arkadaşlık isteği gönderilerek bazı taleplerde bulunulduğunu belirterek, böyle bir hesaptan talep gelmesi halinde itibar edilmemesini, mümkünse tespiti için ilgili mercilere şikâyette bulunulmasını rica etti.

İşte Külcü’nün o uyarısı; “Facebook’ta açılmış bir hesaptan, hesap eşim HATİCE KÜLCÜ’ye aitmiş intibası verilerek çok sayıda insana arkadaşlık isteği gönderildiği ve kabul edenlere mesaj göndererek bazı taleplerde bulunulduğu bize iletilmiştir.

Böyle bir hesaptan talep gelmesi halinde lütfen itibar etmeyiniz. Mümkünse tespitini yaparak ilgili mercilere şikayette bulunmanızı rica ederiz. Eşim Hatice Külcü’nün bir facebook hesabı bulunmamaktadır. İyi niyetli bir insanın mağduriyetinin önüne geçmek için paylaşım yapmak suretiyle daha fazla kişiye ulaşmasını sağlarsanız memnun oluruz.”

Son Güncelleme: 05.08.2018 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.