Külcü engellilerle buluştu

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik meslek...

11 Temmuz 2014 Cuma 16:46
 Külcü engellilerle buluştu


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik meslek edindirme ve beceri kazandırma amacıyla kurulan Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, burada yaz kurslarına katılan engellilerle sohbet etti.


Bilgisayar, seramik, çini, müzik, masa tenisi, nakış ve spor gibi yaz kurslarına katılan engellilerle kurslar hakkında sohbet eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, engellilerin eğitimine ve onların sosyal hayata katılımlarını çok önemsediklerini söyledi.


Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’nin kurulmasından kısa bir süre geçmesine rağmen önemli çalışmalara imza attığını dile getiren Başkan Külcü, yaz kursunda yapılan çalışmaları çok önemsediklerini, yaz kurslarının engelli vatandaşları sosyal hayata daha uyumlu hale getirdiğinin altını çizdi. Külcü, “Engelli Eğitim Merkezi’nde eğitim döneminde verdiğimiz kurslar ve yaz dönemi kursları ile engelli bireylerin eve bağımlılığı azalıyor. Engelli kardeşlerimizin sosyalleşme olanaklarına ciddi katkılar sağlıyoruz.” dedi.


Engelli vatandaşlar Külcü’ye sevgi gösterisinde bulundu. 





Son Güncelleme: 11.07.2014 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.