Külcü, esnaftan EVET sözü aldı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte esnafı gezerek 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için destek istedi. Üçtutlar Caddesi ve Osmancık Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Külcü, esnafa bereketli kazançlar diledi.

23 Mart 2017 Perşembe 18:01
 Külcü, esnaftan EVET sözü aldı


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte esnafı gezerek 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için destek istedi.  Üçtutlar Caddesi ve Osmancık Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Külcü, esnafa bereketli kazançlar diledi.



Çorum esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 16 Nisan’da Çorum halkının neyi oylayacağı konusunda yeterince bilinçli olduğunu belirten Külcü, “Hemşehrilerimizle sürekli iç içeyiz. “Vatandaş bilmiyor, anlamaz” diyenler var. Genç bir esnaf kardeşimize sordum; referandumda oyun ne olacak? diye.  O da ‘Geleceğim için evet diyeceğim’ diye cevap verdi. Bu ve bunun gibi birçok örnek var. Kimse kusura bakmasın halkımız 16 Nisan’da neyi oylayacağını, neye oy vereceğini gayet iyi biliyor.” dedi.



Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, esnaftan referandum sonucunu ilişkin tahminlerini de aldı. Çorum’da en az % 70 EVET çıkacağına inandıklarını söyleyen esnaf Türkiye genili tahminini ise % 60’ın üzeri olarak yaptı.



Son Güncelleme: 23.03.2017 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-03-24 09:13:27

sayın külcü sen bu kadar vatandaşa şefkatli misin gerçekten? yoksa kameralara mı oynuyorsun?

banner165