Külcü, ev ziyaretlerine devam ediyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliğini anlattığı ev ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti İl yönetim kurulu üyelerin de eşlik ettiği ziyaretlerde Külcü, yeni anayasa ile ilgili bilgiler verdi.

27 Mart 2017 Pazartesi 17:53
Külcü, ev ziyaretlerine devam ediyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliğini anlattığı ev ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti İl yönetim kurulu üyelerin de eşlik ettiği ziyaretlerde Külcü, yeni anayasa ile ilgili bilgiler verdi.



AK Parti Mimar Sinan ve Gülabibey Mahalle teşkilatları ile birlikte ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Külcü, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kapı kapı dolaşarak anayasa değişikliğinin önemini anlatacaklarını vurgulayan Başkan Külcü, anayasa değişikliğinin müreffeh bir Türkiye için gerekli olduğunu ve 100 yılda bir yakalanacak fırsat olduğunu kaydetti. Külcü, bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğinin de altını çizdi.



Türkiye’de referandum öncesi belirli odaklar tarafından bir korku havası oluşturulmaya çalışıldığını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Türkiye’de adeta bir rejim değişikliği yapılacakmış gibi bir hava estiriyor. Bunların hepsi yalan. Değişecek olan sadece ve sadece hükümet yapısı. İki dümenli bir gemiden tek dümenli bir gemiye geçiyoruz. Herkesin gönlü rahat olsun. Bu değişiklikler yapılırken bunların ileri demokrasilerdeki örneklerinin hepsi incelendi ve milletimizin iradesini tam anlamıyla yansıtacak yeni bir düzenleme yapıldı. Cumhurbaşkanı, seçimle güvenoyunu milletten alarak hükümeti kuracak. Durum bu kadar basit ve anlaşılır.” dedi.




MİLLETİN DEĞERLERİNİ BİLEN CUMHURBAŞKANI


Bu milletin yarısından fazlasının oyunu almak isteyenlerin, milletin değerlerine uygun birini Cumhurbaşkanı adayı göstermek zorunda kalacağını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Adeta bir yerlere mesaj gönderiyormuş gibisinden Ramazan ayında iftara 10-15 dakika kala kameralara dönerek su içen bir adamı bu sistemde kimse Cumhurbaşkanı adayı gösteremez. Çünkü bu milletin değerleriyle uyuşmuyor. Sadece, milletin değerlerini benimseyen, milletten olan kişiler Cumhurbaşkanı olarak bu devletin başına geçebilecek.” dedi.






Son Güncelleme: 27.03.2017 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-03-28 09:33:38

sayın külcü elbette kasıtlı olarak su içenleri onaylamayız. ancak anlattığınız bu olay allah ile kulu arasındaki bir sorun. peki senin vatandaşı geçim sıkıntısına düşüren su zamların seninle vatandaşların arasındadır. sen bu kul haklarını düşün