Külcü, İskilip’te demokrasi mitingine katıldı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, demokrasi mitinglerini ilçelerde de sürdürüyor.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 16:25
Külcü, İskilip’te demokrasi mitingine katıldı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, demokrasi mitinglerini ilçelerde de sürdürüyor.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, İskilip’te demokrasi meydanındaki mitingde binlerce İskilipliye konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 15 Temmuz’da yapılmak istenen darbe girişiminin hiç birine benzemediğini ve Türkiye’yi işgal etmek için adeta zemin hazırlandığını vurguladı.


15 Temmuz’dan bu güne kadar demokrasi nöbetlerinin kesintisiz sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türk milletinin darbe girişimine karşı unutulmaz bir destan yazdığını belirtti. 15 Temmuz’da şehit olanların Çanakkale Savaşı’nda şehit olan ecdaddan ayrı tutulamayacağını vurgulayan Başkan Külcü, “Yiğit yürekler; şehadete yürürken, ölüme yürürken Allah'a yürür gibi, Resul’üne yürür gibi yürüdüler.Korkmadılar tereddüt etmediler.


Tıpkı Çanakkale'nin yiğitleri gibi, tıpkı Bedr’inaslanları gibi.” dedi.


Biz, hürriyet aşığı bir milletiz


Türkiye’nin 15 Temmuz ile birlikte tek yürek olarak milletin emanetine sahip çıktığını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “81 il, 79 Milyon tek yürek olduk. Bizler hürriyet aşığı bir milletiz. Dünyada esaret yaşamamış, özgürlüğüne bağımsızlığına düşkün bir milletiz. Dünyaya adeta demokrasi dersi verdik.” dedi.


FETÖ terör örgütünün gerçek yüzlerinin 17/25 Aralık’ta çıkmaya başladığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi bunların bir ihanet çetesi olduğunu belirten Külcü, ülkenin bu hainlerden temizlendiğini vurguladı. “Büyük acı yaşadık ama bir hayırlı işe, milletin ve devletin bekası için bir hayra vesile oldu” diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Artık güçlü bir Türkiye var. Özgüven sahibi, millet olmanın şuurunda büyük devlet olmanın şuurunda bir Türkiye var. Her şeyin farkında olan, devletine, ülkesine, liderine sahip çıkan bir ülke var. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Arap’ıyla, Boşnak’ıyla, Alevisiyle, Sünnisiyle, bir olan, beraber olan, kardeş olan, güçlü bir Türkiye var. Yıllardır özlediğimiz tablo buydu. Allah bu birlikteliğimizi bozmasın “ dedi.


Demokrasi yürüyüşüne katıldı


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İskilip’te düzenlenen demokrasi mitingi sonrası demokrasi yürüyüşüne katıldı.


İskilip Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda İskiliplinin katılımı ile büyük bir coşkuyla gerçekleşen yürüyüşe katılanlar sloganlarla İskilip’i inletti.

İskiliplilerden Başkan Külcü’ye yoğun ilgi


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, demokrasi mitingi için gittiği İskilip’te yoğun ilgiyle karşılandı. PTT önünde bulunan diriliş meydanında İskiliplilere hitap eden Başkan Külcü’ye miting sonrası İskilipliler sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Külcü’ye fotoğraf çekinmek adeta birbiriyle yarışan vatandaşlar, Külcü’nün İskilip’e gelmesi ile birlikte demokrasi mitingine de heyecan getirdiğini belirttiler. 







Son Güncelleme: 30.07.2016 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.