Külcü, MYO'da öğrencilerle söyleşi yapacak

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, Meslek Yüksek Okulu'nun kuruluşunun 40. yılına özel düzenleyecekleri etkinlikler hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye bilgiler verdi.

08 Şubat 2016 Pazartesi 16:50
 Külcü, MYO'da öğrencilerle söyleşi yapacak

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık,  Meslek Yüksek Okulu'nun kuruluşunun 40. yılına özel düzenleyecekleri etkinlikler hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye bilgiler verdi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Halil İbrahim Aşgın'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, “Meslek Yüksek Okulu'nun kuruluşun 40. Yılını çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Etkinliklerin içerisinde Sayın Belediye Başkanımız da öğrencilerimizle bir araya gelecek. Sayın Başkanımız, öğrencilerimizle "Yerel yönetimler ve Üniversite" konulu söyleşisi yapacak. Aynı tarihte Çanakkale Zaferi'nin 101. yılında ecdada mesaj, şiir ve kompozisyon ödül töreni ve öğrenciler tarafından ecdada okunan 101 Hatim'in duası yapılacak” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ben de zamanında o okulun öğrencisi idim. Meslek Yüksek Okulu her geçen gün daha da büyüyen Hitit Üniversitesi'nin temelidir. Meslek Yüksek Okulu'nun kuruluşunun 40. yılını tebrik ediyor, idarecilerine, hocalarına ve öğrencilerine başarılar diliyorum” dedi.


Ziyaret sonunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık yeni çıkarmış olduğu "Şeyhler ve Şahlar" adlı kitabını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye hediye etti. 

Son Güncelleme: 08.02.2016 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.