Külcü, Ramazan çadırında

Umre ziyaretinden hafta sonu dönerek pazartesi günü mesaisine başlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü...

23 Haziran 2015 Salı 14:26
 Külcü, Ramazan çadırında


Umre ziyaretinden hafta sonu dönerek  pazartesi günü mesaisine başlayan  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı içerisinde kurulan İftar Çadırı’nda vatandaşlarla beraber oruç açtı.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların iftarlarını açabilmeleri amacıyla kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Belediye Başkan Muzaffer Külcü, iftar öncesi bir süre sohbet etti. Çadıra gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Külcü’ye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader de eşlik etti.


Başkan Külcü, iftar öncesi yaptığı konuşmada bir Ramazan ayını daha hep birlikte idrak ettiklerini söyledi. Külcü, “Allah, huzur içerisinde bu ayı tamamlamayı ve bayrama kavuşturmayı nasip etsin. Ramazan’ın manevi bir havası var. Bu havayı hep birlikte yaşıyoruz. Bütün ramazanlarda olduğu gibi bu Ramazan’ın da ülkemize barış, huzur ve kardeşliğin gelmesi açısından bir vesile olmasını Allah’tan temenni ediyorum. Böyle mübarek günler kalplerin yumuşadığı, insanların birbirlerine daha sevgiyle, daha hoşgörü ile baktığı zamanlar. Aramızda misafirimiz olan kardeşlerimiz var. Çorum’a misafir olan muhacir kardeşlerimiz var. Onları burada kaldığı sürece onlara ev sahipliği yapmaya, ensar olmaya devam edeceğiz. Onların ülkelerindeki akan gözyaşı ve kan bir an önce sona erer inşallah. Ramazan huzurla, rahmetle, bereketle dolu olarak geçsin.” dedi.  


Ramazan Çadırında orucunu açan vatandaşlar yemek sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye sevgi gösterilerinde bulundu. Külcü de vatandaşlarla yakından ilgilendi.



Son Güncelleme: 23.06.2015 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.