Külcü, su kirliliğine açıklık getirdi

Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün...

08 Ekim 2015 Perşembe 18:02
 Külcü, su kirliliğine açıklık getirdi


Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün başkanlığında gerçekleştirdi. Kent Konseyi Toplantı tutanağının da görüşüldüğü meclis toplantısında., Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kent Konseyi'nin toplumun sesi konumuna geldiğini bildirdi.


Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Aşgın'ın, Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgi verdiği toplantıda, Aşgın Kent Konseyi olarak Çorum'un tüm katmanlarını birlikte çalışmaya davet ettiklerini dile getirdi.


Saat 10,00'da başlayan toplantıda, Belediye Başkanı'na stadyum arsasının mülkiyet devri için bakanlığın istediği teminat mektubu için yetki verildi.


CHP Bosna'ya hayır dedi


Belediye olarak Saraybosna'da yapılacak olan kırtasiye yardımına katılmak için tüm belediye meclis üyelerine yapılan katılım çağrısına, CHP hayır dedi. CHP'li üyelerin, bu yardımın Çorum'a yapılmasını tercih ettiklerini bildiren itirazlarına cevap veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Buralar bizim gönül coğrafyamızdır. Sahip olduğumuz medeniyetleri o topraklarda yaşatma sorumluluğumuz var." dedi.


Öte yandan meclis gündemine gelen su kirliliği ile de cevap veren Başkan Külcü, suyla ilgili renk bulanıklığı ve koku şikayetlerinin kendilerine de ulaştığını belirterek, gerekli tüm önlemlerin alındığını, yaşanan sorunun mevsimler geçişlerden ve barajlardaki su miktarlarının değişkenliğinden kaynaklandığını aktardı.


Külcü, anlık yapılan laboratuvar sonuçlarıyla herhangi bir hastalık riskinin bulunmadığını tespit ettiklerini, fakat nihai tüketici olan vatandaşın renk ve koku şikayetini de memnuniyet açısından önemsediklerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 08.10.2015 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165