Külcü’den asfalt sözü

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’e Adnan Menderes ve Fevzi Çakmak Caddelerinin asfaltlanacağı sözünü verdi.

30 Temmuz 2017 Pazar 23:40
Külcü’den asfalt sözü

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’e Adnan Menderes ve Fevzi Çakmak Caddelerinin asfaltlanacağı sözünü verdi. 

2016 yılında ilçe bozyer ve içyer mevkilerindeki Fevzi çakmak caddesinin bir bölümü Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından asfaltlanmıştı. Caddenin tamamının asfaltlaması için bir araya gelen İsbir ve Külcü, iş programını görüştüler. Konu ile ilgili görüş bildiren İsbir, “2016 yılında Çorum Belediyesinin ilçemize hizmet alanında güzel destekler aldık. Vermiş oldukları destekler için ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Karşılık olarak da Hitit medeniyetine ait bir tableti makamınızın en güzel yerinde değerlendirilmesi amacı ile size takdim ediyorum” dedi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise “Ekonomik sıkıntı çeken ve hizmet ihtiyacı duyan ilçelerimize belediye imkanlarımız ölçüsünde hizmet verme ve ilçelerin güzelleşmesine yardımcı olmak bizim görevimiz. Bu konuda Ortaköy İlçemiz hizmet verme konusunda öncelik verdiğimiz ilçelerimiz arasındadır. Taner İsbir’in çalışmasını gayretli buluyoruz, heyecanlı buluyoruz destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalar içinde tekrar bir ekip ile gelerek asfalt işini yerinde inceleyip tez zamanda bitireceğiz” dedi. 

 

Son Güncelleme: 30.07.2017 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.