Külcü'den CHP'ye cevap

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Özgür Kılıç'ın yaptığı eleştirilere cevap verdi.

06 Şubat 2017 Pazartesi 22:51
Külcü'den CHP'ye cevap

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Özgür Kılıç'ın yaptığı eleştirilere cevap verdi.


Belediye Meclisinin dün yapılan Şubat ayı toplantısında gündem dışı söz alan Özgür Kılıç'ın, "Bir anlamda kendisini profesyonel bizleri de amatör ilan ederek halkın duymak istediklerini, gazetelerin yazmak istediklerini ve flaşların bizleri havalandırabileceğini söylemişti" şeklinde ki ifadelerine tepki gösteren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,  "Eğer siyaset yapıyorsanız söylenecekleri de göğüslemeye hazır olmanız lazım" dedi.


"Karşı taraf ne söylerse söylesin söylediği şeylerin eleştiri içinde hoşgörü içinde kabul etmeniz lazım" ifadelerini kullanan Başkan Külcü,  "Aynı bugün yaptığınız gibi; cevap hakkınızı da istediğiniz zaman bu kürsüden kullanarak. Diğer söylediklerinize bir şey demek istemiyorum. Zaten hakikati söylediniz. "Derya kadar hizmet ettiniz" dediniz. Bizde buna şahidiz. Bütün Çorum'da, bizim deryalar kadar hizmet ettiğimizi geçmiş dönemlerden hiçbirisi ile mukayese edilmeyecek kadar geniş bir alanda önemli ve büyük projelerle bu şehre sınıf atlattığımızı hizmetin standardını yükselttiğimizi zaten herkes söylüyor. Sizde söylediniz. Hakkı teslim ettiğiniz için teşekkür ederim. Sadece bende bir cümlemize alınganlık gösterdim. Daha doğrusu onun doğru olmadığını ifade etmek istiyorum. Geçen ayki konuşmamda ne kendimi profesyonel siyasetçi gibi tanımladım neden başta siz olmak üzere herhangi bir arkadaşımızı amatör bir siyasetçi gibi değerlendirdim. Böyle bir şeyi haksızlık ve hadsizlik olarak düşünürüm. Profesyonel siyasetçi yakıştırması da zaten şık bir yakıştırma değildir. Onu da kendime uygun görmem. Söylediğim şey sadece şuydu: "Eğer biz burada hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı konuşmak yerine siyaset konuşacak olursak iş hizmetten öte bir nutuğa dönüşürse o işi içinizde en iyi yapacak adamlardan birisi benimdir" dedim. Herhalde bu hakkı da teslim edersiniz. Söylediğim sadece buydu. Eğer benim sözümden birey anlamışsanız ne kastım oydu ne de böyle bir şeyin anlaşılmasından hoşnut olurum. Böyle bir şeyi kendi adıma da sizler adına da uygun görmem" diyerek sözlerini tamamladı.



http://www.corumhakimiyet.net

Son Güncelleme: 06.02.2017 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.