Külcü’den dikkat çeken paylaşımlar

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün sıcak gündeme dair sosyal medya hesabından paylaştığı tvitler dikkat çekti.

20 Nisan 2017 Perşembe 14:10
Külcü’den dikkat çeken paylaşımlar

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün sıcak gündeme dair sosyal medya hesabından paylaştığı tvitler dikkat çekti.

Başkan Külcü, ilk olarak Çorum Belediyesi’nin kırtasiye ve malzeme yardımı yaptığı Bosna Hersek ve Ağrı’nın Hamur İlçe Belediyesi’nin teşekkür mesajlarına değindi.

Ardından Yunus Emre Enstitüsü tarafından düzenlenen Türkiye temalı özçekim yarışmasına katılan Bosnalı çocukların yarışmaya gönderdikleri öz çekimler ile Ağrı’nın Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül’ün, ‘Çorum Belediyesi ilçemize mesire alanı için bir Tır dolusu malzeme gönderdi. Rabbim onların birini bin yapsın..’ şeklindeki sözlerini retvitledi.


Külcü, CHP’nin 16 Nisan  referandum sonuçlarına yönelik itirazlarına cevap olacak nitelikte bir paylaşım yaptı.


Fotoğraflı paylaşımda, CHP’nin itiraz etmediği tek seçim; 1946 seçimleri: AÇIK OY GİZLİ TASNİF…’ ifadelerine yer verildi.

 

Son Güncelleme: 20.04.2017 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-04-21 08:30:28

sayın külcü, reklamı bırak o malzemeleri cebinden mi gönderiyorsun o duayı evetçi çorum halkı hak etmiştir. çorum belediyesi değil. bak çorum yaşanır şehirler arasında kaçıncı sırada sen ona bak.