Külcü’den haklı çıkış!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’dan...

26 Ocak 2015 Pazartesi 17:31
 Külcü’den haklı çıkış!


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’dan Merzifon Havaalanı’nı Çorum isminin eklenmesini ve uçak seferlerinde yeni düzenleme istedi.


AK Parti İl Kongresi’nde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti’nin her kongresinin bir öncekinden daha coşkulu geçtiğini belirterek, “AK Parti önce milletin gönlünde kuruldu, sonra tabelaları asıldı. Teşkilat da, parti de her zaman milletin partisi ve teşkilatı oldu.” dedi.


Genel kurula katılan Bakan Elvan’a Çorum adına iki ayrı talepte bulunacağını belirterek, sözlerine devam eden Külcü, Merzifon Havaalanı’nda Çorum isminin de yer almasının Çorum için önemine işaret ederken, ikinci talebini de kış mevsiminde uçak seferlerinin kullanılamaz hale geldiğini ve yeni düzenleme istediklerini aktardı.





Son Güncelleme: 26.01.2015 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2015-01-27 07:55:47

peki bakan ne cevap verdi acaba

bakan : çoruma tren getireceğim

Avatar
cengiz 2015-01-27 11:28:19

amasyaya hava alanı yapılır yozgata yapılır çorumun ileri gelenleri ise isimlerle meşgul oluyor ne acı durum ne acı vahh halimize