Külcü'den hasta ziyaretleri

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi...

23 Ocak 2015 Cuma 18:03
 Külcü'den hasta ziyaretleri


Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.


Belediye basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan külcü, Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan ile birlikte hastanede tedavi gören Çorum’un kanaat önderlerinden Ahmet Doğan, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Boyraz'ın oğlu Esfer Kadir Boyraz, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş ve Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun'u ve diğer hastaları ziyaret ederek sağlık durumları ile ilgili doktorlardan bilgi aldı.


Hastalarla sohbet edip onlara moral veren Külcü, “Tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah eski sıhhatlerine biran önce dönerler.” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Zehir ise, bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı Başkan Külcü'ye teşekkür etti. Belediye yönetimi ile her zaman diyalog içerisinde olduklarını belirten Zehir, "Birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşa daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz." dedi.


Külcü, Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Çelebi Kayasaroğlu ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Saatçi’den de hastane ile ilgili bilgiler aldı.


Hastalar ve hasta yakınları da ziyaretten dolayı Külcü’ye teşekkür etti.




Son Güncelleme: 23.01.2015 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165