Külcü'den Narven Termal Kasabasına ziyaret

Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Külcü Narven’i ziyaret etti.

23 Ağustos 2016 Salı 16:17
Külcü'den Narven Termal Kasabasına ziyaret

Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Külcü Narven’i ziyaret etti.

Bolu ziyareti sırasında Narven Termal Kasaba’yı ziyaret eden Külcü, bölgenin en büyük yatırımı olan Narven Termal Kasaba’da Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaaddin Yılmaz ile buluştu.

Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız ve Boluspor başkanı ve Narven A.Ş. Y.K. Üyesi Sayın Necip Çarıkçı’nın ev sahipliğini yaptığı yemekte buluşan Belediye Başkanlarına Boluspor Teknik Sorumlusu Hakkı Öztabağ ve Çorum Belediyesi yetkilileri de eşlik ettiler.

Narven Termal Kasaba’yı Yakından İncelediler

Yemekten önce Narven’i gezerek bilgi alan Sayın Külcü, projeye hayran kaldığını belirtti. Böyle büyük yatırımların ülkenin geleceğinde önemli pay sahibi olacağını söyledi.

Bolu İçin Büyük Yatırım

Termal suları, kullanışlı evleri ve birçok etkinliği hizmet veren Narven Termal Kasaba’nın Bolu için büyük yatırım olduğunu belirten Külcü, “Bu kadar büyük bir yatırım için elini taşın altına koyan tüm yatırımcıları tebrik ediyorum” dedi.



 

Son Güncelleme: 23.08.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165