Külcü’ye kredi yetkisi

Belediye Meclisi bugün saat 15.30’da Belediye Meclis Salonu’nda toplanacak.

05 Haziran 2017 Pazartesi 14:09
Külcü’ye kredi yetkisi

Belediye Meclisi bugün saat 15.30’da Belediye Meclis Salonu’nda toplanacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kamu ve özel bankalar ile katılım bankalarından kredi için Belediye Meclisi’nden yetki isteyecek.  Kredi kullanılacak yatırımların hangileri olacağı henüz belli değil.


Düvenci Belediye Başkanlığı’nın kilit taşı, Mecitözü Kaykamlığı’nın ilçeye yürüyüş parkuru, Mardin’in Yeşilli Belediyesi’nin gıda kolisi yardımı ve Ağır Hamur Belediyesi’nin iftar organizasyonu ve Türk Kızılayı’nın araçlarına akaryakıt desteği 
talepleri karara bağlanacak. 

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün yönetmeliği değişecek. 
Belediye Meclisi’nde bazı imar maddeleri de ele alınacak. Buna göre, Gıda Toptancılar Sitesi arkasında ilgili pafta ve adalarda plan değişikliği yapılarak yeni yollar açılacak.

İskilip Yolu’nda ilgili pafta ve adalara sanayi alanı planı işaretlenecek, bölgeye otopark işaretlenecek. 
Fen Lisesi’ne giden yol 25 metreden 35 metreye çıkarılacak, binalarda ticaret merkezi işaretli üst konuta dönüşecek. Yeni şehir terminali önünden geçen yolda emsal değişmemekle beraber saçak yüksekliği 7.5 metreden 9.5 metreye yükselecek.
Çorum Belediyesi’nin kuracağı çöpgazı tesisi için planlama yapılacak. Yıldırım Beyazıt İHO’ye yapılacak yeni okul binası için imar düzenlemesi yapılacak.



Son Güncelleme: 05.06.2017 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165