Külcü’ye Kur’an hediye etti

Müftü Dr. Ahmet Akın, hafta sonu Umre’den dönerek bugün görevine başlayan...

22 Haziran 2015 Pazartesi 16:14
 Külcü’ye Kur’an hediye etti


Müftü  Dr. Ahmet Akın, hafta sonu Umre’den dönerek bugün görevine başlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü iken Çorum’a atanan Dr. Ahmet Akın, yurt içi ve yurt dışında çeşitli görevlerde bulunduğunu, Çorum'da da görev süresi içerisinde güzel hizmetlerde bulunmaya çalışacağını söyledi. Çorum Belediyesi'nin din hizmetlerine yaptığı projeler hakkında bilgi sahibi olduğunu ve hizmetlerin devamını dileyen Müftü Dr. Ahmet Akın, Çorum için birlikte güzel çalışmalar gerçekleştireceklerine inandıklarını söyledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, Müftü Akın'a yeni görevinde başarılar diledi. İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye Kur'an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basımı yapılan ‘İslam İlmihali ve Dinim İslam’ adlı kitapları hediye etti. 



Son Güncelleme: 22.06.2015 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165