Kültür Sanat Atölyesi sona erdi

Çorum Kent Konseyi ile Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde yıl boyu devam eden “Kültür Sanat Atölyesi” final programı ile sona erdi.

28 Mayıs 2017 Pazar 20:16
Kültür Sanat Atölyesi sona erdi

Çorum Kent Konseyi ile Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde yıl boyu devam eden “Kültür Sanat Atölyesi” final programı ile sona erdi.


Final programına Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, Milli Eğitim Şube Müdürü Sefer Sinan Güngör, Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Hekim, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Çorum Kent Konseyi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi olarak okullarda çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirten Turhan Candan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın bir konuşmasında ifade ettikleri “Birçok alanda başarılı olduk ama kültür sanat alanında başarılı olamadık” sözleri bizim için bir işaret fişeğidir. Bu alanda biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor. Etkinliklerimizin en özelini bugün burada yapıyoruz. Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi ile bu etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. İnşallah sizler önümüzdeki yıllarda da devam edecek bu etkinliklerle belli yeteneklerinizi keşfedecek, geliştirecek ve kültür sanattaki o boşluğu en güzel şekilde dolduracaksınız” dedi.


Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Hekim de yaptığı konuşmada yıl boyunca çeşitli kuruluşlarla etkinlikler yaptıklarını belirterek “Hayatta kültür ve sanatın önemine ilişkin kaygıyı taşıyan gençleri yetiştirme çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.


Final programında şair-yazar-bestekar Halit Yıldırım’ı tema alan öğrenciler Yıldırım’ın şiirlerini seslendirdi. Program sonunda Halit Yıldırım kendi bestelerini ud eşliğinde seslendirdi. Öğrencilerin büyük beğenisini toplayan Yıldırım yaptığı konuşmada, “Şiirlerimi sizden dinleyince daha çok hoşuma gitti. Bundan şunu anlıyorum. Bizler bu çalışmalarımızla yüreğinize dokunmuşuz ki sizler de bunu hissetmişsiniz. Beni burada misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Program sonunda şair-yazar-bestekar Halit Yıldırım’a günün anısına Milli Eğitim Şube Müdürü Sefer Sinan Güngör plaket takdim etti. 


Son Güncelleme: 29.05.2017 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.