Kur’an-ı Kerim Okuma Bayramı

Türkiyem İmam Hatip Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Camii’nde Kuran-ı Kerim Okuma Bayramı düzenledi.

27 Mart 2015 Cuma 09:51
 Kur’an-ı Kerim Okuma Bayramı


Türkiyem İmam Hatip Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Camii’nde Kuran-ı Kerim Okuma Bayramı düzenledi.


Okul Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, programda Kuran-ı Kerim okumayı öğrenen 5. sınıf öğrencileri dinleyicilere mükemmel bir ziyafet sundu. Yine 5. sınıf kız ve erkek öğrencilerden oluşan oratoryo, hadis ve ayetler okudular. 5. sınıf kız öğrencilerinden oluşan koro birbirinden güzel ilahilerle programa renk kattı.


Programa İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Gazi Yıldırım, Kadir Söngüt, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanları İbrahim Kaban, Mustafa Beköz, okul müdürleri, kurum amirleri, diyanet görevlileri, öğrenciler, veliler ve mahalle sakinleri katıldı.


İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın konuşması ve duasıyla devam eden program sonunda Kuran-ı Kerim okumayı öğrenen öğrencilere Kuran-ı Kerim okuma belgesi ve İl Müftülüğü'nün hediyesi olan Kuran-ı Kerimler verildi. Program sonunda davetlilere, öğrenci ve velilerin hazırladığı pastalar ikram edildi.


Okul Müdürü Yakup Sayat, programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve programa katılarak destek veren tüm davetlilere teşekkür etti.




Son Güncelleme: 27.03.2015 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165