Kur’an kursunu başarı ile tamamladı

Çorum HEM ve ASO Müdürü Fuat Bal, Çorum Halk Eğitim Merkezi tarafından engellilere yönelik kursların açılmaya devam ettiğini söyledi.

30 Mayıs 2017 Salı 08:40
Kur’an kursunu başarı ile tamamladı

Çorum HEM ve ASO Müdürü
Fuat Bal, Çorum Halk Eğitim Merkezi tarafından engellilere yönelik kursların açılmaya devam ettiğini söyledi.

Fuat Bal, Halk Eğitim Müdürlüğü ile Çorum Müftülüğü işbirliği içeresinde Brail alfabesi ile açılmış olan Görme engellilere yönelik Kur’an kursunun sona erdiğini ifade etti.

Bal, “Kursumuza katılan Murat Sarışın kursu başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazanmıştır.

Kurs öğreticisi Hakan Duman Brail alfabesi ile 1,5 ayda öğrencilerimizin Kuran’ı Kerimi rahatlıkla öğrenebileceklerini söyledi.

Bu kurslara katılmak isteyen görme engelli vatandaşlarımızın Çorum Halk Eğitim Merkezine veya Çorum İl Müftülüğüne başvuru yapmaları yeterlidir.

Yakın bir zamanda İmamlara yönelik İşaret kursu açılmasına yönelik Çorum Müftüsü Dr. Ahmet Akın ile fikir birliğine vardık” dedi.


Son Güncelleme: 30.05.2017 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.