Kursiyerler Konya’yı gezdi

Kargı ilçesinde Kuran kursu'nda öğrenim gören kursiyerleri Konya’yı gezdi.

26 Mart 2015 Perşembe 17:40
 Kursiyerler Konya’yı gezdi


Kargı ilçesinde Kuran kursu'nda öğrenim gören kursiyerleri Konya’yı gezdi. 

Kargı ilçesine bağlı Dereköy, Yeşilköy ve Halılar köylerindeki kursiyerleri Konya’yı gezdiler. Kuran kursu öğreticisi Enise Keleş’in organize ettiği gezide, Konya’nın tarihi yerleri gezildi.

Gezinin amacının daha önce değişik illeri gezmemiş kursiyerlerin yeni yerler görmesini sağlamak olduğunu belirten Keleş, "Kuran kurslarımızda bulunan 57 kursiyerimizi 20-22 Mart tarihleri arasında, 2 gün süreyle rehber eşliğinde Konya’yı gezdirdik. Mevlana Hz. Kabri, Şemsi Tebrizi’nin kabri, Meram Bağları, kültür merkezi, Alaattin Keykubat Camii ve şehitlik gibi birçok yeri ziyaret ettik’’ dedi.

Kursiyerlerinin büyük çoğunluğunun ileri yaş gurubunda bulunduğunu belirten Enise Keleş, Kursiyerlerimizin büyük bir kısmının ileri yaş gurubunda olması ve içinde bulunduğumuz haftanın da yaşlılar haftası nedeniyle de gezimizin büyük bir anlam kazanmış olduğunu düşüyoruz şeklinde konuştu.




İHA

Son Güncelleme: 26.03.2015 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.