KYK Spor oyunlarının kuraları çekildi

Çorum Belediyesi ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen spor oyunlarının kuraları çekildi.

25 Şubat 2017 Cumartesi 19:59
KYK Spor oyunlarının kuraları çekildi

Çorum Belediyesi ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen spor oyunlarının kuraları çekildi.


Belediyespor Kulubü Başkanı ve Belediye Başkanı Yardımcısı Zeki Gül, KYK İl Müdürü Erol Kavuncu, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen’in de katıldığı basın toplantısında konuşan Zeki Gül, KYK öğrencileri arasında yapılacak olan oyunlara 109 takım ve 851 öğrencinin katılacağını ifade etti.



Oyunların 1 Mart’ta dart yarışması ile başlayacağını ifade eden Zeki Gül, “Belediyemizin Çorum’da spora ve sporcuya yaptığı çok önemli yatırımlar var. Ulusal ve uluslararası müsabakalar organize ediyoruz. Halkımızı spora teşvik etmek ve sporu bir yaşam biçimi haline getirecek programlar düzenliyoruz. 6 Şubatta başlayan kurumlararası spor şölenimiz de 9 Martta sona erecek. KYK İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştireceğimiz turnuvayı da çok önemsiyoruz. İnşallah burada mücadele eden gençlerimiz arasından inşallah olimpiyatlara da gidecek öğrenciler çıkacak. Türk Milletinin bayrağını uluslararası camiada gönderde bulunduracak gençler olursunuz” diye konuştu.




KYK İl Müdürü Erol Kavuncu da organizasyonun Türkiye’de bir ilk olduğunun altını çizerek “Bu organizasyonda emeği geçen Çorum Belediyesi çalışanlarına, KYK çalışanlarına ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


KYK Spor Oyunlarında futsal, voleybol, bowling, satranç, masa tenisi ve dart olmak üzere 6 kategoride yapılacak müsabakalarda birincilere 300 TL, ikincilere 200 TL, üçüncülere 100TL ve dördüncülere 50 TL olmak üzere toplamda 156 kişiye 25.350 TL para ödülü verilecek.


Son Güncelleme: 25.02.2017 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.