Laçin ve Osmancık’ta şüpheli ölüm

Laçin'in Çamlıpınar Köyü'nde yaşayan A.E ve Osmancık'ın İnal Köyü'nde ikamet eden Z.K'nin cansız bedenleri bulundu.

28 Nisan 2017 Cuma 09:18
Laçin ve Osmancık’ta şüpheli ölüm

Laçin'in Çamlıpınar Köyü'nde yaşayan A.E ve Osmancık'ın İnal Köyü'nde ikamet eden Z.K'nin cansız bedenleri bulundu. 

ÖLÜ BULUNDU

Laçin’in Çamlıpınar Köyü’nde yaşayan bir kişi ölü olarak bulundu. Alınan bilgilere göre A.E isimli şahıs Kömaltı mevkiinde hareketsiz halde bulundu. Olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısı Nöbetçi Tabip ve OYİ Timi olay yerine giderek gerekli incelemelerde bulundu. Ölü bulunan A.E kesin ölüm nedeninin tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

YATAK ODASINDA ÖLÜ BULUNDU


Osmancık’ta bir şahıs evinde ölü bulundu. Edinilen bilgilere göre Osmancık’ın İnal Köyü’nden Z.K isimli şahıs kendisine ait evin yatak odasında ölü bulundu. Olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet savcısı nöbetçi tabip ve OYİ timi olay yerine geldikleri ve olay yerinde ve maktul üzerinde gerekli incelemelerde bulunarak kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. 


Son Güncelleme: 28.04.2017 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.