Laçin'de demokrasi nöbeti'ne devam

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Türk milletinin dik duruşu, ülkesine, milli iradeye, demokrasiye sahip çıkmasıyla dünyaya bir kez daha örnek olduğunu ve büyük bir ders verdiğini söyledi.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 12:25
Laçin'de demokrasi nöbeti'ne devam

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Türk milletinin dik duruşu, ülkesine, milli iradeye, demokrasiye sahip çıkmasıyla dünyaya bir kez daha örnek olduğunu ve büyük bir ders verdiğini söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Ceylan, Laçin İlçesi'nde ‘Demokrasi Nöbeti’ne katılarak, halkla birlikte nöbet tuttu.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi askerler tarafından düzenlenen darbe girişimine karşı ülkenin dört bir yanında tepki yürüyüşleri ve protesto eylemleri artarak devam ediyor. Çorum merkezde olduğu gibi ilçelerde de milli iradeye sahip çıkma adına ‘Demokrasi Nöbeti’ tutuluyor.

Laçin İlçesi'nde halkla birlikte nöbet tutan Milletvekili Ceylan, partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gece saatlerinde Laçin'i ziyaret eden Milletvekili Ceylan, Laçin Kaymakamı Mehmet Erhan, ilçe protokolü, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Çatalpelit, İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Parti binası önünde Demokrasi Nöbeti tutan halkla birlikte olan Ceylan, burada bir konuşma yaparak gündemi değerlendirdi.

Ceylan, ‘Devletin bekası için bu topraklarda hepimiz birlikte yaşayacağız. Kürdüyle, Türküyle, Çerkeziyle, Alevisiyle, Lazıyla hep birlikte yaşayacağız’ dedi.

Provokasyonlara karşı vatandaşları uyaran Ceylan, ‘Ülkemiz büyük bir demokrasi sınavı verdi. Bir avuç çapulcu ülkede darbe yapmaya kalkıştı. Ama bu bir avuç çapulcuya karşı Türkiye Cumhuriyeti devleti, Cumhurbaşkanıyla, Başbakanıyla, MHP'siyle, tüm partileriyle dimdik ayakta durdu. Bu ülkenin başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu ülkede halk ne derse o olur. Bu ülkede Çorumlu, Laçinli ne derse o olur. Bu millet hepimize sahip çıkıyor, vatanına ve devletine sahip çıkıyor. Çorum'da güzel bir tablo yakaladık. Allah sizlerden razı olsun’ diye konuştu.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, demokrasilerde iktidarların sandıkla gelip, sandıkla gittiğine dikkat çekerek, ‘Türk toplumu bunu kendi perçinledi. Nasıl perçinlediniz biliyor musunuz? Avrupa’ya, dünyaya örnek olarak perçinlediniz’ dedi.

15 Temmuz Türkiye’nin ve milletin demokrasi sınavından geçtiğini dile getiren Milletvekili Ceylan, milletin sağduyusu, birlik ve beraberliği, milli iradeye sahip çıkmasıyla darbe girişirinin püskürtüldüğünü anlattı.

Günün bir ve beraber olma günü olduğunu vurgulayan Ceylan, ‘Gün birlik ve beraberlik günüdür, gün dimdik ayakta durma günüdür. Üzülmek yok, darlanmak yok, yeisse kapılmak yok. Çünkü inanıyoruz ki; kaderin üstünde bir kader vardır. Kim ne derse desin, göklerden gelen bir karar vardır. Bu karara kimsenin gücü yetmez. Bu üç beş çapulcuların, peşinden gittiği salya sümük ağlayan bizim çocuklarımızı kandıran var ya, adını dahi söylemiyorum. İşte o terör başı, elebaşı var ya, bu emin olun gerçekten kaderin üstünde bir kader olduğunu bilmeyen bir ahmak’ ifadesini kullandı.

 

Son Güncelleme: 20.07.2016 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165