Lek ve Bıyık'tan Ankara ziyareti

Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Atıf-Der Başkanı Erdal Bıyık, İlçe Başkan yardımcısı Muhittin Telli ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

14 Ocak 2017 Cumartesi 09:23
Lek ve Bıyık'tan Ankara ziyareti

Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Atıf-Der Başkanı Erdal Bıyık, İlçe Başkan yardımcısı Muhittin Telli ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


Ankara ziyaretinde ilk olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Özel Kalem Müdür Yrd. Berat Uzun’a ziyaret gerçekleştirdi.


Ak Parti İlçe Başkanı Lek, Bşk Yrd. Telli ve Atıf-Der Başkanı Bıyık ile birlikte ziyaretlerine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’i akabinde Bakan Danışmanı Daire Başkanı İsmail Çağlar’ı ziyaret etti.


Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Güvenlik Kurumu Şube Müdürü Medet Bulut’a da bir ziyaret gerçekleştiren Lek ve Bıyık daha sonrasında Refah Partisi 20.Dönem Milletvekili Mehmet Sılay’ı evinde ziyaret ettiler.


Ankara ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulunan ilçe başkanı Lek, Ankara ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini belirterek şunları ifade etti:


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Özel Kalem Müdür Yrd. Berat Uzun, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bakan Danışmanı Daire Başkanı İsmail Çağlar, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Güvenlik Kurumu Şube Müdürü Medet Bulut ve Refah Partisi 20.Dönem Milletvekili Mehmet Sılay’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Ankara’da gerçekleştirdiğimiz ziyaretler çok verimli geçti. Ziyaretlerimiz de ilçemizde yapımına devam edilen ve yapılması planlanan hizmetler hakkında istişarelerde bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı ilçe teşkilatım ve şahsım adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.”


Atıf-Der Başkanı Bıyık yapmış olduğu açıklama da kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnun olduğunu ifade ederek, “İlçe Başkanımız Mustafa Bey ile gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimiz de 4 Şubatta yapılacak olan Atıf Hocamızı anma programımıza kendilerine davetimizi ilettik” diye konuştu.


Son Güncelleme: 14.01.2017 09:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.