Lezzeti uzak yerlerde aramayın

Ağız tadına önem verenler Mangal Evi ile artık lezzeti uzak yerlerde aramayacaklar.

02 Nisan 2014 Çarşamba 17:11
 Lezzeti uzak yerlerde aramayın


Ağız tadına önem verenler Mangal Evi ile artık lezzeti uzak yerlerde aramayacaklar.

Bir süre önce hizmete giren Mangal Evi, otantik ortamı ve birbirinden leziz yiyecekleri ile bundan sonra herkesin uğrak yeri olacak.

Çorum’da şehir içinde ilk ve tek olan Mangal Evi, çeşitleri ile de dikkat çekiyor. 2 kattan oluşan, ağaç işlemeleri ile donatılan nezih bir ortama sahip Mangal Evi’nde 19 çeşit menü bulunuyor.

Köfte, tavuk, et, kanat, pirzola ızgara gibi çeşitlerinin yanı sıra kilo işi porsiyon da Mangal Evi’nde bulunmakta. Çayların semaver eşliğinde sunulduğu Mangal Evi’nde güler yüzlü personelin yanı sıra fiyatların da oldukça uygun olması dikkatlerden kaçmıyor.

Menü yönünden zengin içeriğe sahip olan Mangal Evi’nde ayrıca Çorum’da hiçbir lokanta da bulunmayan ve tadıyla hayran bırakan 5 çeşit meze de işyeri tarafından müşterilerine sunuluyor.

Mangal Evi İşletme Müdürü Ferdi Dozu, Gazi Paşa İlköğretim Okulu, Yeniyol Mahallesi Muhtarlığı karşısında hizmet verecek olan işyerlerin de mangal keyfini uzak yerlerde aramaya gerek olmadığını kendilerini dağ evinde hissedecek bir şekilde dizayn edilen işyerlerine leziz ürünlerinin tadına bakmak için tüm Çorum halkını beklediklerini söyledi.

Mangal çeşitlerinin yanı sıra işyerlerinde salata, sıcak soğuk ürünlerinin de bulunduğunu böyle güzellikte ve şehre yakın bir yerde yer alan işyerlerinin bir benzerinin Çorum’da bulunmadığını dile getiren Dozu, dağ evinde ki mangal keyfini Çorumluların ayağına getirdiklerini belirtti. İşyerlerinde bay-bayan mescidlerinin bulunduğunu, ayrıca çocuk bakım odasının yer aldığını kaydeden Dozu, “İşyerimiz şehrin göbeğinde olmasına rağmen park sorunumuz yok. Müşterilerimiz arabaları ile geldiklerinde istedikleri gibi araçlarını park ederek, mangal keyfini işyerimizde yaşayabilirler. Aile yerimizin de mevcut olduğu işyerimiz de paket servisimiz de bulunuyor. 19 çeşit menünün bulunduğu ve ağız tadına önem verenleri Mangal Evi’ne bekliyoruz” diye konuştu.




Son Güncelleme: 02.04.2014 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2014-04-11 19:01:39

telefonu neden yok

Avatar
umur demir 2014-04-13 17:05:03

telefon yazın lütfen