Lokantacılar Odası Polis Haftasını kutladı

Çorum Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu ziyaret etti. Çıtak ziyaretin ardından Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm polislerle tek tek tokalaşarak Polis Haftası’nı kutladı.

25 Nisan 2017 Salı 15:37
Lokantacılar Odası Polis Haftasını kutladı

Çorum Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu ziyaret etti. Çıtak ziyaretin ardından Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm polislerle tek tek tokalaşarak Polis Haftası’nı kutladı.


Çorum Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Başkan Yardımcısı Kemal Sakallı ve Genç Müsiad Yönetim Kurulu Üyesi ve İkinci Bahar Lokantası Genel Müdürü Emre Çıtak, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Polislerle bir araya geldiler.


Ziyarette konuşan Oda Başkanı İsmet Çıtak, “Ülkemizin ve vatandaşlarımızın güvenliği için yeri gelir ailesinden fedakârlık yaparak çalışan, gece gündüz demeden her zaman bizim yanımızda olan tüm polislerimizin Polis Haftasını canı gönülden kutluyorum. Polisimiz, bugün Türkiye’nin her noktasında toplumun güvenliğini sağlamak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf ediyor. Bütün polislerimizin Allah yardımcısı olsun. Güvenlik olarak sizlere emanetiz. Hepsinden Allah razı olsun. Ülkemiz için şehit düşen tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum, Rabbim gazilerimize de acil şifalar versin. Kazasız belasız görev yapmayı da arkadaşlarımıza nasip etsin” diye konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Murat Kolcu ise, “Türk milleti her zaman polisinin yanında yer alan millettir. Suç ve suçluyla mücadelemiz daima sürecektir. Polis teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle bizleri yalnız bırakmayan Çorum Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Oda Başkanı İsmet Çıtak, başkan yardımcısı Kemal Sakallı ve Genç Müsiad Yönetim Kurulu Üyesi ve İkinci Bahar Lokantası Genel Müdürü Emre Çıtak, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’ya yaptıkları ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerle tek tek tokalaşarak tatlı ikramında bulundular. 


Son Güncelleme: 25.04.2017 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.