LÖSEV yardım TIR’ı Çorum’da

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından Çorum'daki Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde..

20 Aralık 2014 Cumartesi 11:30
 LÖSEV yardım TIR’ı Çorum’da


Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından Çorum'daki Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara, çeşitli hediyeler dağıtıldı.


LÖSEV'in yardım TIR'ı, bugün Çorum'a geldi. Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda lösemili çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen LÖSEV görevlileri, önce ailelerin sorunlarını dinledi ardından hediyelerle çocukları sevindirdi. Çocuklara oyuncak ve kıyafet hediye edilirken, ailelere de gıda ve temizlik ürünleri dağıtıldı. LÖSEV Sosyal Hizmetler Karadeniz Bölge Sorumlusu Ezgi Başaran, LÖSEV olarak Onkoloji Hastanesi inşaatı için, "Bir tuğla da sen koy" kampanyası başlattıklarını ve yapılacak bu hastanede lösemi hastalarına ücretsiz hizmet vereceğini belirterek, gönüllülerden ve bağışçılardan destek beklediklerini ifade etti.


LÖSEV'in Çorum Aile Komitesi Başkanı Sevim Özünel'de açıklamasında kentte vakfa kayıtlı 300'e yakın aile olduğunu söyledi.




DHA

Son Güncelleme: 20.12.2014 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.