Lütfi Akça’ya yeni görev

Eski Müsteşar hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akça, Cumhurbaşkanlığı Politika Kurulu Üyeliğine atandı.

09 Ekim 2018 Salı 06:59
Lütfi Akça’ya yeni görev

Eski Müsteşar hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akça, Cumhurbaşkanlığı Politika Kurulu Üyeliğine atandı.

Cumhurbaşkanlığı politika kurulları üyeliklerine getirilen isimler belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre 9 ayrı birimden oluşan politika kurullarına atamalar yapıldı. Buna göre 10 isimden oluşan Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyeleri arasında Prof. Dr. Lütfi Akça da yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı Politika Kurulları ise Bilim Teknoloji ve Yenilik, Eğitim ve Öğretim, Ekonomi, Güvenlik ve Dış Politika, Hukuk, Kültür ve Sanat, Sağlık ve Gıda, Sosyal Politikalar ve Yerel Yönetim Politikaları Kurulu olarak sıralanıyor.

Son Güncelleme: 10.10.2018 08:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADEM 2018-10-09 09:44:52

Böyle donanımlı, kaliteli ve vizyon sahibi bir hemşehrimiz varken yeni belediye başkan aramak boşuna. Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ hep diyor ya : işi ehline vermek lazım diye işte ehli. Çoruma bir kere daha yazık olmasın. Bu sayede çorum büyük sınıf atlar.

Avatar
tarafsız dede 2018-10-09 08:49:05

tam belediye başkanı olacak adam ;) siyasi değil bürokrat kimliği olduğu için en azından olmayan parayla inşaat yapma hırsı olmaz, önceki dönemden kalan borçları öder ve maliyeti çok düşük ama zor olan gerçek belediyeciliği yapar..aynı turan atlamaz gibi..turan atlamaz döneminde kaldırım yol işgali sıfıra inmişti.

Avatar
çorumlu 2018-10-09 10:26:36

HAYIRLI OLSUN RABBİM UTANDIRMASIN İNŞAALLAH .ORMAN VE SU POLİTİKALARINDA VE STRETEJİ GELİŞTİRMEDE ÇOK FAYDALI OLACAKTIR TAM İSABET OLMUŞ

banner165