Macaristan TİKA'da görev değişimi

2014 Mayıs ayından bu yana başarıyla görev yapan, görev süresi önümüzdeki ay sona erecek olan TİKA Macaristan Program Koordinatörü Havva Pınar Özcan Küçükçavuş'a Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) yönetimi veda ziyareti gerçekleştirdi.

25 Mart 2017 Cumartesi 13:12
 Macaristan TİKA'da görev değişimi


2014 Mayıs ayından bu yana başarıyla görev yapan, görev süresi önümüzdeki ay sona erecek olan TİKA Macaristan Program Koordinatörü Havva Pınar Özcan Küçükçavuş'a Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) yönetimi  veda ziyareti gerçekleştirdi.

TÜMİŞAD Macaristan'da TİKA'dan Memnun


Ziyarette Türk Macar İşadamları Derneği Başkanı ve DEİK Türk Macar İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Osman Şahbaz, '' 2014 Yılıdan buyana Türkiye ve Macaristan arasındaki var olan tarihi ve kültürel ilişkilerimizin daha güçlenmesi adına TİKA olarak yaptığınız çalışmaları büyük bir memnuniyetle gözlemliyor ve teşekkür ediyoruz. Budapeşte'de size veda ederken Ankara'da yeniden görüşeceğimizi umut ediyorum. Koordinatör Yardımcılığına yeni atanan Mehmet Akif Şekerci'ye de hoşgeldiniz ve üstün başarılar diliyoruz. Ülkemiz uluslararas
ı ilişkilerden ekonomiye, sanattan sosyolojiye etkin olduğu her alanda yüksek performans göstermiş; etkili kararlar alarak ve doğru adımlar atarak Macaristan ile ortak projeler gerçekleştirdiğini mutlulukla müşahade ediyoruz. Huzur, refah ve barışın hakim olduğu Macaristan'da sosyal ve teknik altyapı ile TİKA  pek çok proje gerçekleştirmiştir. TÜMİŞAD olarak TİKA'dan ziyadesiyle memnunuz''.

Üç Yıl Boyunca Macaristan'da Birçok Projeyi Hayata Geçirdik


Macaristan TİKA Program Koordinatörü Havva Pınar Özcan Küçükçavuş ise, '' Türk Macar İşadamları Derneği yönetimini TİKA Koordinatörlük merkezimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Üç yıl boyunca Macaristan'ın çeşitli şehirlerinde birçok irili ufaklı sosyal projeleri Macar mevkidaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Halen devam eden farklı projelerimiz de bulunmaktadır. Eğitim, sağlık, tarihi mirasımız ve kültürel alanda yapılabilecek her türlü projeyi uzak yakın demeden desteklemeye açığız'' dedi.


Türk çayı ve baklavasının ikrak edildiği ziyarette karşılıklı kitap hediyeleşmesinin yanı sıra, 150 yıl Osmalı hakimiyeti altında olan coğrafya ile ilgili beyin fırtınası estirildi. Hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek TÜMİŞAD heyeti TİKA ofisinden ayrıldı.



Son Güncelleme: 25.03.2017 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat Tartar 2017-03-25 17:37:57

TİKA dunyada cok ama cok guzel isler yapiyor,
Tesekkurler,

Nihat Tartar

Avatar
Banu Erdem 2017-03-26 09:42:56

Tika'nın Macaristan'da da olmasına çok sevindim.

Sevgiler,
B. Erdem

Avatar
Vildan Zorlu 2017-04-06 23:02:38

Ülkemizin yurtdışındaki başarılarını okumak ne kadar mutluluk verici,
Teşekkürler
Vildan Zorlu