Maden Ocağı yeniden açılıyor

Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Dodurga İlçe Danışma Meclisine katıldı.

02 Mart 2017 Perşembe 14:40
Maden Ocağı yeniden açılıyor

Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Dodurga İlçe Danışma Meclisine katıldı.


İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Bizim için referandum çalışmaları çok önemli ve çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Dodurga teşkilatını bir arada görmek beni çok mutlu etti. Birlik ve beraberlik içinde sizlerin de özverili çalışmalarıyla referandum sürecini alnımızın akıyla geçireceğimizden endişem yok. Milletimizin desteğiyle sandıktan EVET çıkacağına da inancım sonsuz” dedi.


Karadağ, bu yoğun çalışma tempo içerisinde Çorum’un ilçelerin köylerin ihtiyaçlarını ve yapılması gerekenleri de unutmadıklarının altını çizerek, “Gerekli yerlerle görüşüp sorunlarını ve ihtiyaçlarını kısa zamanda çözüme kavuşturmak için de gece gündüz çalışıyoruz.


Toplantı sonrası Dodurga halkına bir müjdesi olduğunu dile getiren İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ Enerji Bakanlığı yetkilileri ile görüşüp yapılan değerlendirmeler sonucu Dodurga yeraltı maden ocağı referandum öncesinde açılıp yeniden üretim faaliyetine devam edecek” diye konuştu.


Bu haber İlçe halkı ve civar yerleşkeler tarafından sevinçle karşılandı. 
İlçe Danışma Meclisi sonrası da Dodurga ilçe belediye başkanlığı ziyaret edildi.

Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal, “Rabbim çıktığımız bu dava yolunda bizi mahcubiyete bırakmasın aziz kıldığımız şiar edindiğimiz memlekete hizmet etmenin derin sevgisini yaşıyoruz. Söz konusu İlçemizin ve bölge halkımızın geçim kaynağı olan bu tesisin yeniden can bulmasında desteğini bizlerden esirgemeyen İl Başkanım Sayın Av. Mehmet Karadağ’a Ak Parti Dodurga İlçe teşkilat yönetimim ve halkımız adına şükranlarımı sunarım” dedi.


Son Güncelleme: 02.03.2017 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.