Mahalle spor salonları ihaleye çıkıyor

Çorum Belediyesi, Çorum’u bir “spor kenti” haline getirecek önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

20 Haziran 2017 Salı 16:07
Mahalle spor salonları ihaleye çıkıyor

Çorum Belediyesi, Çorum’u bir “spor kenti” haline getirecek önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.



8 yıldan beri her yaştan Çorum halkının sportif faaliyetlere ve organizasyonlara aktif olarak katılımının sağlanması için spora önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Vatandaşlarımızın spor yapmaları için her türlü imkânı mahallelerimize yaygınlaştırıyor ve her yaştan insanımızın bu olanaklardan en kolay şekilde yararlanması için projelerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.



İkinci dönem projeleri arasında yer alan mahalle spor salonlarının projelerini hazırladıklarını ve bu projelerin 22 Haziran Perşembe günü ihalesinin yapılacağını hatırlatan Başkan Külcü, “Ulukavak ve Kale Mahallelerine yapacağımız spor salonlarımızda antrenman salonu, fitness salonu, soyunma odaları, idari ofisler, kafeterya ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanlar yer alacak.” dedi.



Bu zamana kadar yaptıkları park ve tesislerde Çorum halkının spor yapma imkânı bulduğunun altını çizen Külcü, “Şehrimizin hemen her noktasında yer alan yürüyüş yolları, fitnes aletleri, semt sahaları, basketbol sahaları, spor salonlarından hemşehrilerimiz en güzel şekilde istifade ediyor.”dedi. 




Son Güncelleme: 20.06.2017 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.