Mal Müdürü’ne veda ettiler

İskilip Kaymakamlığı tayini çıkan Mal Müdürü Tahir Bayındır’a veda yemeği düzenlendi.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 11:34
 Mal Müdürü’ne veda ettiler


İskilip Kaymakamlığı tayini çıkan Mal Müdürü Tahir Bayındır’a veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy, İlçe Emniyet Müdürü Cihan Ercan, İlçe Tarım Müdürü Ali Sülük,  İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeni tayini çıkan Komiser Mahmut Gök, İskilip Köylere Hizmet Götürme Müdürü Mehmet Gürbüz ve İskilip Mal Müdürlüğü´nden Salih Armutlu katıldı.

İskilip Kaymakamı Suayip Gürsoy, dürüst ve efendi kişiliği ile her kesimin takdirini kazanan Mal Müdürü Tahir Bayındır´a verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Gürsoy, ' Tabiî ki yaptığı hizmetler bir görev değişimidir, bir bayrak yarışıdır. Devlette kamu hizmeti sunarken mutlaka biri gidecek biri gelecektir. Bu anlamda verdiğiniz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. “  dedi.

Mal Müdürü Tahir Bayırdır ise, Kaymakam Gürsoy ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, helallik istedi.

2012 yılında İskilip´e Mal Müdürü olarak görev yapan Tahir Bayındır, zorunlu çalışma süresini tamamlaması nedeniyle Defterdarlık  Sağlık Kurumları 1 Nolu Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğü’ne Saymanlık Müdürü olarak atandı. Bayındır´ın yerine Yozgat´ın  Akdağmadeni ilcesi Mal Müdürü Mutlu Şahin´in atandığı öğrenildi. 




Son Güncelleme: 27.08.2014 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.