Malezya’dan İskilip’e turizm köprüsü

Malezya Turizm Acenteleri Temsilcilerinin İskilip’e düzenledikleri çalışma gezisi sonrasında 43 kişilik...

24 Kasım 2014 Pazartesi 12:47
 Malezya’dan İskilip’e turizm köprüsü


Malezya Turizm Acenteleri Temsilcilerinin İskilip’e düzenledikleri çalışma gezisi sonrasında 43 kişilik ilk turist kafilesi önceki gün İskilip’e geldi.


Olimpian Turizm Acentesi aracılığıyla İskilip’e gelen ekip, ilçe yetkilileri tarafından şehir girişinde karşılandı. Misafirlere geleneksel yemek  İskilip Dolması ikram edildi. Malezyalı turistler kral mezarları, aras ve çarşılar kale, Çatalkara Kültür ve Sanatevi, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Halk Konuklar HEM salonunda kendileri için organize edilen gösteriden oldukça etkilendiler. Son olarak Greyder Ayakkabı Fabrikası’nı gezen misafirler akşam İskilip’ten ayrıldılar. 


Turist kafilesinin lideri Teh Kıan Seng ve tercüman Kıvanç Koray, İskilip’ten önümüzdeki aylarda turların devam edeceğini belirterek, turist kafilesinin ilçeden memnun ayrılmalarında önemli katkıları olan Kaymakam Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma’ya teşekkür ettiler.





Son Güncelleme: 24.11.2014 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.